"День буряка"

2021-10-26

Ми звикли, що буряк дуже корисний та смачний овоч, це один з найбільш універсальних інгредієнтів в кулінарії. Його варять, смажать, запікають, з нього роблять пюре, супи, закуски та навіть використовують при виготовленні соку. Буряк додають не лише через його насичений червоний колір та пікантний смак, в ньому міститься багато вітамінів та клітковини. Буряк є одним з головних інгредієнтів класичного, корисного українського борщу

Борщ з буряка настільки корисний, що його заслужено можна назвати їжею космонавтів. В 1975 році під час експериментального польоту «Аполлон» — «Союз» радянські космонавти з «Союз-19» пригостили астронавтів «Аполлона-18» борщем в тюбиках.

Це /Files/images/osn_2021/1-20-10-tsikavykh-faktiv-pro-buryak.jpg/Files/images/osn_2021/изображение_viber_2021-10-26_11-36-22-739.jpg/Files/images/osn_2021/изображение_viber_2021-10-26_11-35-34-123.jpg/Files/images/osn_2021/IMG_6994.JPG/Files/images/osn_2021/IMG_6991.JPG смачне, корисне, українське блюдо ідеально підходить для вживання.

Кiлькiсть переглядiв: 34

Коментарi